UAUa_employesАутсорсинг кадрового облікуБухгалтерські послугиНаші послуги _ 1 (UA)Наші послуги _2 (UA)Податковий консалтингФінансовий консалтингЮридичні послуги

З 02 травня 2019 функціонуватимуть нові рахунки для сплати ЄСВ

Як повідомляється на сайті Державної казначейської служби України: з 2 травня 2019 року змінюються рахунки для сплати ЄСВ.

Державна казначейська служба України інформує платників єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, про те, що з 02.05.2019 р. функціонуватимуть нові рахунки для сплати ЄСВ. Ці рахунки відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (код банку – 899998).

Платники ЄСВ зможуть використати старі рахунки до 1.05.2019 р., а починаючи з 02.05.2019 року кошти, які сплачуватимуться платниками на старі рахунки по зарахуванню ЄСВ, не будуть зараховуватись, а повертатимуться як нез’ясовані надходження.

Для отримання нових реквізитів рахунків необхідно звернутися до адміністратора коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування – Державної фіскальної служби України та Пенсійного фонду України.

https://www.treasury.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *